Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag!

Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand. Uiteraard heeft niet iedereen contact met klanten, of het contact beperkt zich tot e-mail of telefoon. De ontmoetingen tussen de bezoekers en collega’s zijn dan ook een waardevolle bijdrage aan de onderlinge samenwerking.

De hal was voor één dag omgetoverd tot demo zone met tentoongestelde producten en diverse activiteiten die alom bekend zijn van onze deelnames op beurzen en andere evenementen. Een zaagwedstijd met Silky om het juiste gewicht van een tak af te zagen, twee knipbakken om diverse Okatsune scharen te testen, een ballen gooispel in de hoppers van onze houtversnipperaars én een uitdagend parcours met obstakels om de ‘Wheel Driven’ machines van GTM Professional te testen. Alle onderdelen zorgden voor veel interactie en vooral plezier!

Na de activiteiten en diverse drankjes volgde een toespraak om onze dank uit te spreken naar de relaties voor alle inzet de afgelopen jaren. Vervolgens werd een heerlijke lunch geserveerd. Tot slot hadden klanten de mogelijkheid om buiten een demonstratie bij te wonen of zelf de nieuwste machines te testen. Met dank aan ons team om van deze dag een fantastisch feest te maken!

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more