Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag!

Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand. Uiteraard heeft niet iedereen contact met klanten, of het contact beperkt zich tot e-mail of telefoon. De ontmoetingen tussen de bezoekers en collega’s zijn dan ook een waardevolle bijdrage aan de onderlinge samenwerking.

De hal was voor één dag omgetoverd tot demo zone met tentoongestelde producten en diverse activiteiten die alom bekend zijn van onze deelnames op beurzen en andere evenementen. Een zaagwedstijd met Silky om het juiste gewicht van een tak af te zagen, twee knipbakken om diverse Okatsune scharen te testen, een ballen gooispel in de hoppers van onze houtversnipperaars én een uitdagend parcours met obstakels om de ‘Wheel Driven’ machines van GTM Professional te testen. Alle onderdelen zorgden voor veel interactie en vooral plezier!

Na de activiteiten en diverse drankjes volgde een toespraak om onze dank uit te spreken naar de relaties voor alle inzet de afgelopen jaren. Vervolgens werd een heerlijke lunch geserveerd. Tot slot hadden klanten de mogelijkheid om buiten een demonstratie bij te wonen of zelf de nieuwste machines te testen. Met dank aan ons team om van deze dag een fantastisch feest te maken!

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more

Product trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij veel dealers en internationale distributeurs mogen verwelkomen voor een (technische) training bij ons op locatie. Tijdens zo’n trainingsdag leren klanten alle ins en outs over onze houtversnipperaars of ons Japanse handsnoeigereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze merken vertegenwoordigt weet hoe deze producten veilig en correct gebruikt en onderhouden worden. Zo heeft iedere groenliefhebber het langst plezier van zijn of haar gereedschap!

read more