Een nieuw ERP-systeem

Van buiten is het niet direct te zien, maar intern is er bij ons veel veranderd de afgelopen maanden. Net als de meeste ondernemingen maken wij gebruik van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning). Hierin worden allerlei bedrijfsprocessen bijgehouden, denk aan bestellingen, productinformatie en de boekhouding.

De introductie van ons laatste ERP-systeem vond plaats in 2003 en tot op zekere hoogte groeide dit systeem met ons mee. Maar anno 2022 werd het toch tijd voor een nieuwe stap op technologisch gebied, dus maken wij vanaf nu gebruik van een nieuw ERP-pakket van Wolters Kluwer. Klanten hebben dit vast al gemerkt aan de nieuwe lay-out van onze documenten en correspondentie, onze service blijft echter ongewijzigd.

Omdat een ERP-systeem zo veelomvattend is werkt een groot deel van onze collega’s hier dagelijks mee. Je kunt je dus voorstellen dat zo’n omschakeling binnen ons bedrijf best ingrijpend is! Na de nodige trainingen kunnen we vaststellen dat het nieuwe systeem voor iedereen voordelen heeft. De processen van verschillende afdelingen komen beter samen om nog klantgerichter en efficiënter te kunnen werken.

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more

Product trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij veel dealers en internationale distributeurs mogen verwelkomen voor een (technische) training bij ons op locatie. Tijdens zo’n trainingsdag leren klanten alle ins en outs over onze houtversnipperaars of ons Japanse handsnoeigereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze merken vertegenwoordigt weet hoe deze producten veilig en correct gebruikt en onderhouden worden. Zo heeft iedere groenliefhebber het langst plezier van zijn of haar gereedschap!

read more