Een nieuw ERP-systeem

Van buiten is het niet direct te zien, maar intern is er bij ons veel veranderd de afgelopen maanden. Net als de meeste ondernemingen maken wij gebruik van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning). Hierin worden allerlei bedrijfsprocessen bijgehouden, denk aan bestellingen, productinformatie en de boekhouding.

De introductie van ons laatste ERP-systeem vond plaats in 2003 en tot op zekere hoogte groeide dit systeem met ons mee. Maar anno 2022 werd het toch tijd voor een nieuwe stap op technologisch gebied, dus maken wij vanaf nu gebruik van een nieuw ERP-pakket van Wolters Kluwer. Klanten hebben dit vast al gemerkt aan de nieuwe lay-out van onze documenten en correspondentie, onze service blijft echter ongewijzigd.

Omdat een ERP-systeem zo veelomvattend is werkt een groot deel van onze collega’s hier dagelijks mee. Je kunt je dus voorstellen dat zo’n omschakeling binnen ons bedrijf best ingrijpend is! Na de nodige trainingen kunnen we vaststellen dat het nieuwe systeem voor iedereen voordelen heeft. De processen van verschillende afdelingen komen beter samen om nog klantgerichter en efficiënter te kunnen werken.

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more