Samen buiten koken

Vandaag hebben we een gezellige én leerzame teambuilding beleefd. De outdoor specialisten van Siegurd Bushcraft & Survival waren bij De Wild op locatie voor een workshop buiten koken. Zo konden we met onze eigen producten vuur maken, gezamenlijk een maaltijd bereiden en uiteindelijk met z’n allen aan tafel. Even terug naar de basis, in de frisse buitenlucht samenwerken én samen genieten.

Na een welkomstdrankje gingen direct te handen uit de mouwen. We lieten ons niet uit het veld slaan door de regen en hadden verschillende tenten opgezet voor de buitenactiviteiten. Er kon vuur gemaakt worden door hout te klieven met onze eigen GTM Professional houtkliever. Vervolgens werden de houtblokken nog fijner gespleten met de Silky bijl. Na de nodige instructies konden we op verschillende manieren vuur maken, zoals met een vuursteen en tondelmateriaal.

Ook waren er collega’s in de weer met potten en pannen om een heerlijk diner op tafel te zetten. Twee verse zalmen werden zorgvuldig gefileerd en opgespannen boven het vuur. De groenten werden fijn gesneden en gewokt. Samen met de kokosrijst en diverse garnituren was dit een heerlijke combinatie. Tot slot is er in de Dutch Oven een appelcake bereid waarover nog lang werd nagepraat… Bekijk onze aftermovie op LinkedIn.

Wij bedanken Siegurd en Linda voor de fantastische organisatie, alle collega’s hebben enorm genoten!

Nieuwe rupsdumper

Deze lente zet GTM Professional een unieke dumper met hydraulisch kiepsysteem in de markt. De nieuwe GTRD500 is namelijk uitwisselbaar met onze rups aangedreven houtversnipperaars. Dat maakt het dus mogelijk om een 1300R of 1800R om te bouwen tot dumper én vice versa. De GTRD500 heeft een laadvermogen van 500 kg en is beschikbaar met Loncin of Honda motor.

read more

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more