Nieuwe houtversnipperaar op rupsbanden

Met trots presenteren wij de nieuwe 1800R, een rups aangedreven machine voor het serieuze werk. De 1800R is uitgerust met dubbele Honda-motoren en trotseert ruw en drassig terrein om op de meest uitdagende plekken te komen. Voeg daar de hoge capaciteit, compacte constructie en draaibare uitvoer aan toe en het recept voor dé ultieme houtversnipperaar voor professionele boomverzorgers en hoveniers is compleet.

De 1800R is voorzien van een efficiënt rotorversnippersysteem dat wordt aangedreven door een 21 pk Honda GX630 V-twin motor. Takken tot Ø12 cm worden vanzelf naar binnen getrokken en moeiteloos verwerkt tot fijne houtsnippers om terug te geven aan de natuur.

Met een breedte van slechts 72 cm past de machine met gemak door smalle doorgangen. Ook het in- en uitladen in een bus of trailer kost geen moeite meer dankzij dit besturingssysteem. De zelfrijdende 1800R is beschikbaar vanaf mei 2022 via het uitgebreide dealernetwerk van GTM Professional. Kijk voor meer informatie op www.gtmchippers.nl/1800r.

GaLaBau 2022

Van 14 t/m 17 september was De Wild aanwezig op GaLaBau in Nürnberg om onze merken GTM Professional en Silky te presenteren. GaLaBau is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor stedelijk groen en openbare ruimtes. Heb je ons gemist? Bekijk dan hier onze aftermovie en hopelijk zien we je op de volgende editie in 2024!

read more

Een nieuw ERP-systeem

Van buiten is het niet direct te zien, maar intern is er bij ons veel veranderd de afgelopen maanden. Net als de meeste ondernemingen maken wij gebruik van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning). Hierin worden allerlei bedrijfsprocessen bijgehouden, denk aan bestellingen, productinformatie en de boekhouding.

read more