Nieuwe houtversnipperaar op rupsbanden

Met trots presenteren wij de nieuwe 1800R, een rups aangedreven machine voor het serieuze werk. De 1800R is uitgerust met dubbele Honda-motoren en trotseert ruw en drassig terrein om op de meest uitdagende plekken te komen. Voeg daar de hoge capaciteit, compacte constructie en draaibare uitvoer aan toe en het recept voor dé ultieme houtversnipperaar voor professionele boomverzorgers en hoveniers is compleet.

De 1800R is voorzien van een efficiënt rotorversnippersysteem dat wordt aangedreven door een 21 pk Honda GX630 V-twin motor. Takken tot Ø12 cm worden vanzelf naar binnen getrokken en moeiteloos verwerkt tot fijne houtsnippers om terug te geven aan de natuur.

Met een breedte van slechts 72 cm past de machine met gemak door smalle doorgangen. Ook het in- en uitladen in een bus of trailer kost geen moeite meer dankzij dit besturingssysteem. De zelfrijdende 1800R is beschikbaar vanaf mei 2022 via het uitgebreide dealernetwerk van GTM Professional. Kijk voor meer informatie op www.gtmchippers.nl/1800r.

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more