Nieuwe houtversnipperaar op rupsbanden

Met trots presenteren wij de nieuwe 1800R, een rups aangedreven machine voor het serieuze werk. De 1800R is uitgerust met dubbele Honda-motoren en trotseert ruw en drassig terrein om op de meest uitdagende plekken te komen. Voeg daar de hoge capaciteit, compacte constructie en draaibare uitvoer aan toe en het recept voor dé ultieme houtversnipperaar voor professionele boomverzorgers en hoveniers is compleet.

De 1800R is voorzien van een efficiënt rotorversnippersysteem dat wordt aangedreven door een 21 pk Honda GX630 V-twin motor. Takken tot Ø12 cm worden vanzelf naar binnen getrokken en moeiteloos verwerkt tot fijne houtsnippers om terug te geven aan de natuur.

Met een breedte van slechts 72 cm past de machine met gemak door smalle doorgangen. Ook het in- en uitladen in een bus of trailer kost geen moeite meer dankzij dit besturingssysteem. De zelfrijdende 1800R is beschikbaar vanaf mei 2022 via het uitgebreide dealernetwerk van GTM Professional. Kijk voor meer informatie op www.gtmchippers.nl/1800r.

Nieuwe rupsdumper

Deze lente zet GTM Professional een unieke dumper met hydraulisch kiepsysteem in de markt. De nieuwe GTRD500 is namelijk uitwisselbaar met onze rups aangedreven houtversnipperaars. Dat maakt het dus mogelijk om een 1300R of 1800R om te bouwen tot dumper én vice versa. De GTRD500 heeft een laadvermogen van 500 kg en is beschikbaar met Loncin of Honda motor.

read more

Samen buiten koken

Vandaag hebben we een gezellige én leerzame teambuilding beleefd. De outdoor specialisten van Siegurd Bushcraft & Survival waren bij De Wild op locatie voor een workshop buiten koken. Zo konden we met onze eigen producten vuur maken, gezamenlijk een maaltijd bereiden en uiteindelijk met z’n allen aan tafel. Even terug naar de basis, in de frisse buitenlucht samenwerken én samen genieten.

read more