Nieuwe houtversnipperaar op rupsbanden

Met trots presenteren wij de nieuwe 1800R, een rups aangedreven machine voor het serieuze werk. De 1800R is uitgerust met dubbele Honda-motoren en trotseert ruw en drassig terrein om op de meest uitdagende plekken te komen. Voeg daar de hoge capaciteit, compacte constructie en draaibare uitvoer aan toe en het recept voor dé ultieme houtversnipperaar voor professionele boomverzorgers en hoveniers is compleet.

De 1800R is voorzien van een efficiënt rotorversnippersysteem dat wordt aangedreven door een 21 pk Honda GX630 V-twin motor. Takken tot Ø12 cm worden vanzelf naar binnen getrokken en moeiteloos verwerkt tot fijne houtsnippers om terug te geven aan de natuur.

Met een breedte van slechts 72 cm past de machine met gemak door smalle doorgangen. Ook het in- en uitladen in een bus of trailer kost geen moeite meer dankzij dit besturingssysteem. De zelfrijdende 1800R is beschikbaar vanaf mei 2022 via het uitgebreide dealernetwerk van GTM Professional. Kijk voor meer informatie op www.gtmchippers.nl/1800r.

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more

Product trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij veel dealers en internationale distributeurs mogen verwelkomen voor een (technische) training bij ons op locatie. Tijdens zo’n trainingsdag leren klanten alle ins en outs over onze houtversnipperaars of ons Japanse handsnoeigereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze merken vertegenwoordigt weet hoe deze producten veilig en correct gebruikt en onderhouden worden. Zo heeft iedere groenliefhebber het langst plezier van zijn of haar gereedschap!

read more