Buitenleven prijsuitreiking GTS900C

Eerder dit jaar organiseerden we samen met Buitenleven een wel erg bijzondere prijsvraag. Met het thema compost, maakten de deelnemers kans op een GTS900C compo versnipperaar t.w.v. €2.950. Een kans die je natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan! Met ruim 1500 inschrijvingen was de actie dan ook een groot succes. Toch kan er maar één de winnaar zijn…

En dat was Wim, tuinvrijwilliger bij Hospice Demeter, die door zijn vrouw werd getipt op de winactie van GTM Professional in Buitenleven. De GTS900C zou goed van pas komen in de grote tuin van het hospice en het werk aan de composthoop een stuk gemakkelijker maken, aldus Wim. Een betere bestemming voor deze machine had niemand zich kunnen voorstellen.

Samen met Buitenleven en lokale GTM verdeler Van Ginkel, zijn we naar De Bilt afgereisd om de prijs persoonlijk te overhandigen. Blij verrast en dankbaar waren de werknemers, vrijwilligers én bewoners van het hospice. Wij wensen iedereen een fijne tijd in de prachtige tuin en veel hakselplezier met de GTS900C.

 

 

Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag! Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand.

read more

De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

read more