Buitenleven prijsuitreiking GTS900C

Eerder dit jaar organiseerden we samen met Buitenleven een wel erg bijzondere prijsvraag. Met het thema compost, maakten de deelnemers kans op een GTS900C compo versnipperaar t.w.v. €2.950. Een kans die je natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan! Met ruim 1500 inschrijvingen was de actie dan ook een groot succes. Toch kan er maar één de winnaar zijn…

En dat was Wim, tuinvrijwilliger bij Hospice Demeter, die door zijn vrouw werd getipt op de winactie van GTM Professional in Buitenleven. De GTS900C zou goed van pas komen in de grote tuin van het hospice en het werk aan de composthoop een stuk gemakkelijker maken, aldus Wim. Een betere bestemming voor deze machine had niemand zich kunnen voorstellen.

Samen met Buitenleven en lokale GTM verdeler Van Ginkel, zijn we naar De Bilt afgereisd om de prijs persoonlijk te overhandigen. Blij verrast en dankbaar waren de werknemers, vrijwilligers én bewoners van het hospice. Wij wensen iedereen een fijne tijd in de prachtige tuin en veel hakselplezier met de GTS900C.

 

 

Lopen voor bomen

Een gezonde boswandeling en tegelijk bomen planten? Deze zomer organiseert Trees for All ‘De langste boswandeling van Nederland’. In deze actieweek plant de stichting 1 boom voor iedere 5 km die je loopt. Een mooi initiatief dat perfect aansluit bij onze missie, vonden we bij De Wild.

read more

Nieuw: Silky Outback zagen

Silky heeft een geheel nieuwe lijn vouwzagen ontwikkeld, speciaal ontworpen voor de outdoor en jacht. De nieuwe Outback-serie omvat een Pocketboy, Gomboy Curve en Bigboy 2000.

read more