Buitenleven prijsuitreiking GTS900C

Eerder dit jaar organiseerden we samen met Buitenleven een wel erg bijzondere prijsvraag. Met het thema compost, maakten de deelnemers kans op een GTS900C compo versnipperaar t.w.v. €2.950. Een kans die je natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan! Met ruim 1500 inschrijvingen was de actie dan ook een groot succes. Toch kan er maar één de winnaar zijn…

En dat was Wim, tuinvrijwilliger bij Hospice Demeter, die door zijn vrouw werd getipt op de winactie van GTM Professional in Buitenleven. De GTS900C zou goed van pas komen in de grote tuin van het hospice en het werk aan de composthoop een stuk gemakkelijker maken, aldus Wim. Een betere bestemming voor deze machine had niemand zich kunnen voorstellen.

Samen met Buitenleven en lokale GTM verdeler Van Ginkel, zijn we naar De Bilt afgereisd om de prijs persoonlijk te overhandigen. Blij verrast en dankbaar waren de werknemers, vrijwilligers én bewoners van het hospice. Wij wensen iedereen een fijne tijd in de prachtige tuin en veel hakselplezier met de GTS900C.

 

 

Galabau 2024

Galabau is een van de grootste ontmoetingsplaatsen voor iedereen die actie is in de tuin- en park sector. Er is een overvloed aan inspiratie met maar liefst 14 hallen en 1.100 standhouders. Dit jaar vond editie 25 plaats en net als vorige jaren zijn wij weer naar Nürnberg afgereisd om onze merken GTM Professional, Silky en Okatsune tentoon te stellen aan het grote publiek.

read more

Demoforest 2024

Op 30 en 31 juli vond editie 22 van Demoforest plaats. Het bos van Bertrix in de Belgische Ardennen zorgde net als altijd voor een prachtig groen decor op onze stand. De verscheidenheid aan boomsoorten in het arboretum en glooiende paden maken Demoforest tot een unieke belevenis voor iedereen.

read more