Buitenleven prijsuitreiking GTS900C

Eerder dit jaar organiseerden we samen met Buitenleven een wel erg bijzondere prijsvraag. Met het thema compost, maakten de deelnemers kans op een GTS900C compo versnipperaar t.w.v. €2.950. Een kans die je natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan! Met ruim 1500 inschrijvingen was de actie dan ook een groot succes. Toch kan er maar één de winnaar zijn…

En dat was Wim, tuinvrijwilliger bij Hospice Demeter, die door zijn vrouw werd getipt op de winactie van GTM Professional in Buitenleven. De GTS900C zou goed van pas komen in de grote tuin van het hospice en het werk aan de composthoop een stuk gemakkelijker maken, aldus Wim. Een betere bestemming voor deze machine had niemand zich kunnen voorstellen.

Samen met Buitenleven en lokale GTM verdeler Van Ginkel, zijn we naar De Bilt afgereisd om de prijs persoonlijk te overhandigen. Blij verrast en dankbaar waren de werknemers, vrijwilligers én bewoners van het hospice. Wij wensen iedereen een fijne tijd in de prachtige tuin en veel hakselplezier met de GTS900C.

 

 

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more