Buitenleven prijsuitreiking GTS900C

Eerder dit jaar organiseerden we samen met Buitenleven een wel erg bijzondere prijsvraag. Met het thema compost, maakten de deelnemers kans op een GTS900C compo versnipperaar t.w.v. €2.950. Een kans die je natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan! Met ruim 1500 inschrijvingen was de actie dan ook een groot succes. Toch kan er maar één de winnaar zijn…

En dat was Wim, tuinvrijwilliger bij Hospice Demeter, die door zijn vrouw werd getipt op de winactie van GTM Professional in Buitenleven. De GTS900C zou goed van pas komen in de grote tuin van het hospice en het werk aan de composthoop een stuk gemakkelijker maken, aldus Wim. Een betere bestemming voor deze machine had niemand zich kunnen voorstellen.

Samen met Buitenleven en lokale GTM verdeler Van Ginkel, zijn we naar De Bilt afgereisd om de prijs persoonlijk te overhandigen. Blij verrast en dankbaar waren de werknemers, vrijwilligers én bewoners van het hospice. Wij wensen iedereen een fijne tijd in de prachtige tuin en veel hakselplezier met de GTS900C.

 

 

GaLaBau 2022

Van 14 t/m 17 september was De Wild aanwezig op GaLaBau in Nürnberg om onze merken GTM Professional en Silky te presenteren. GaLaBau is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor stedelijk groen en openbare ruimtes. Heb je ons gemist? Bekijk dan hier onze aftermovie en hopelijk zien we je op de volgende editie in 2024!

read more

Een nieuw ERP-systeem

Van buiten is het niet direct te zien, maar intern is er bij ons veel veranderd de afgelopen maanden. Net als de meeste ondernemingen maken wij gebruik van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning). Hierin worden allerlei bedrijfsprocessen bijgehouden, denk aan bestellingen, productinformatie en de boekhouding.

read more