De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

De trekpleister op onze stand was overduidelijk de rij houtversnipperaars, waarbij vooral de twee 1800 modellen veel aandacht trokken van tuinaannemers. Beide machines zijn voorzien van een zelfrijdend onderstel en geschikt voor takdiameters tot 12 cm. Het versnippersysteem is hetzelfde bij beide machines. Echter heeft de 1800R een rupsaangedreven onderstel en is de 1800WD voorzien van accu aangedreven wielen om de machine eenvoudig te verplaatsen.

Naast een selectie uit ons GTM Professional aanbod hadden bezoekers de gelegenheid om het complete aanbod Silky zagen te bekijken. Speciale aandacht kreeg de Sugoi met zijn progressieve vertanding waarbij de zaagtanden aan het begin iets fijner zijn dan naar het einde van het blad. Deze innovatieve uitvinding van het Japanse merk stelt gebruikers in staat om met gemak een eerste zaagaanzet te maken om vervolgens op volle snelheid meer hout af te nemen.

We kijken terug op een succesvolle editie en zien je graag volgend jaar terug op De Groene Sector vakbeurs in 2024!

Nieuwe rupsdumper

Deze lente zet GTM Professional een unieke dumper met hydraulisch kiepsysteem in de markt. De nieuwe GTRD500 is namelijk uitwisselbaar met onze rups aangedreven houtversnipperaars. Dat maakt het dus mogelijk om een 1300R of 1800R om te bouwen tot dumper én vice versa. De GTRD500 heeft een laadvermogen van 500 kg en is beschikbaar met Loncin of Honda motor.

read more

Samen buiten koken

Vandaag hebben we een gezellige én leerzame teambuilding beleefd. De outdoor specialisten van Siegurd Bushcraft & Survival waren bij De Wild op locatie voor een workshop buiten koken. Zo konden we met onze eigen producten vuur maken, gezamenlijk een maaltijd bereiden en uiteindelijk met z’n allen aan tafel. Even terug naar de basis, in de frisse buitenlucht samenwerken én samen genieten.

read more