De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

De trekpleister op onze stand was overduidelijk de rij houtversnipperaars, waarbij vooral de twee 1800 modellen veel aandacht trokken van tuinaannemers. Beide machines zijn voorzien van een zelfrijdend onderstel en geschikt voor takdiameters tot 12 cm. Het versnippersysteem is hetzelfde bij beide machines. Echter heeft de 1800R een rupsaangedreven onderstel en is de 1800WD voorzien van accu aangedreven wielen om de machine eenvoudig te verplaatsen.

Naast een selectie uit ons GTM Professional aanbod hadden bezoekers de gelegenheid om het complete aanbod Silky zagen te bekijken. Speciale aandacht kreeg de Sugoi met zijn progressieve vertanding waarbij de zaagtanden aan het begin iets fijner zijn dan naar het einde van het blad. Deze innovatieve uitvinding van het Japanse merk stelt gebruikers in staat om met gemak een eerste zaagaanzet te maken om vervolgens op volle snelheid meer hout af te nemen.

We kijken terug op een succesvolle editie en zien je graag volgend jaar terug op De Groene Sector vakbeurs in 2024!

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more