De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

De trekpleister op onze stand was overduidelijk de rij houtversnipperaars, waarbij vooral de twee 1800 modellen veel aandacht trokken van tuinaannemers. Beide machines zijn voorzien van een zelfrijdend onderstel en geschikt voor takdiameters tot 12 cm. Het versnippersysteem is hetzelfde bij beide machines. Echter heeft de 1800R een rupsaangedreven onderstel en is de 1800WD voorzien van accu aangedreven wielen om de machine eenvoudig te verplaatsen.

Naast een selectie uit ons GTM Professional aanbod hadden bezoekers de gelegenheid om het complete aanbod Silky zagen te bekijken. Speciale aandacht kreeg de Sugoi met zijn progressieve vertanding waarbij de zaagtanden aan het begin iets fijner zijn dan naar het einde van het blad. Deze innovatieve uitvinding van het Japanse merk stelt gebruikers in staat om met gemak een eerste zaagaanzet te maken om vervolgens op volle snelheid meer hout af te nemen.

We kijken terug op een succesvolle editie en zien je graag volgend jaar terug op De Groene Sector vakbeurs in 2024!

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more

Product trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij veel dealers en internationale distributeurs mogen verwelkomen voor een (technische) training bij ons op locatie. Tijdens zo’n trainingsdag leren klanten alle ins en outs over onze houtversnipperaars of ons Japanse handsnoeigereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze merken vertegenwoordigt weet hoe deze producten veilig en correct gebruikt en onderhouden worden. Zo heeft iedere groenliefhebber het langst plezier van zijn of haar gereedschap!

read more