De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

De trekpleister op onze stand was overduidelijk de rij houtversnipperaars, waarbij vooral de twee 1800 modellen veel aandacht trokken van tuinaannemers. Beide machines zijn voorzien van een zelfrijdend onderstel en geschikt voor takdiameters tot 12 cm. Het versnippersysteem is hetzelfde bij beide machines. Echter heeft de 1800R een rupsaangedreven onderstel en is de 1800WD voorzien van accu aangedreven wielen om de machine eenvoudig te verplaatsen.

Naast een selectie uit ons GTM Professional aanbod hadden bezoekers de gelegenheid om het complete aanbod Silky zagen te bekijken. Speciale aandacht kreeg de Sugoi met zijn progressieve vertanding waarbij de zaagtanden aan het begin iets fijner zijn dan naar het einde van het blad. Deze innovatieve uitvinding van het Japanse merk stelt gebruikers in staat om met gemak een eerste zaagaanzet te maken om vervolgens op volle snelheid meer hout af te nemen.

We kijken terug op een succesvolle editie en zien je graag volgend jaar terug op De Groene Sector vakbeurs in 2024!

Een nieuw pand

In januari ging de schop in de grond en eindelijk is het zo ver: wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Roosendaal. De afgelopen maanden is er hard gewerkt door alle aannemers en ons team om deze droom te realiseren. Vanaf nu zijn alle afdelingen verenigd onder één dak om optimaal samen te werken en verder te bouwen aan een duurzame toekomst.

read more

GaLaBau 2022

Van 14 t/m 17 september was De Wild aanwezig op GaLaBau in Nürnberg om onze merken GTM Professional en Silky te presenteren. GaLaBau is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor stedelijk groen en openbare ruimtes. Heb je ons gemist? Bekijk dan hier onze aftermovie en hopelijk zien we je op de volgende editie in 2024!

read more