Een nieuw pand

In januari ging de schop in de grond en eindelijk is het zo ver: wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Roosendaal. De afgelopen maanden is er hard gewerkt door alle aannemers en ons team om deze droom te realiseren.

Vanaf nu zijn alle afdelingen verenigd onder één dak om optimaal samen te werken en verder te bouwen aan een duurzame toekomst. Binnen worden de laatste dozen uitgepakt en buiten wordt momenteel de ecologische tuin rondom het nieuwe pand aangelegd.

Ons magazijn is tijdelijk gesloten om alle producten van een nieuwe plek te voorzien. Vanaf 1 november worden er weer bestellingen verzonden. Uiteraard blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de verhuizing.

Benieuwd naar ons nieuwe onderkomen? Bezoek ons op Spectrum 38 in Roosendaal.

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more