Een nieuw pand

In januari ging de schop in de grond en eindelijk is het zo ver: wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Roosendaal. De afgelopen maanden is er hard gewerkt door alle aannemers en ons team om deze droom te realiseren.

Vanaf nu zijn alle afdelingen verenigd onder één dak om optimaal samen te werken en verder te bouwen aan een duurzame toekomst. Binnen worden de laatste dozen uitgepakt en buiten wordt momenteel de ecologische tuin rondom het nieuwe pand aangelegd.

Ons magazijn is tijdelijk gesloten om alle producten van een nieuwe plek te voorzien. Vanaf 1 november worden er weer bestellingen verzonden. Uiteraard blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de verhuizing.

Benieuwd naar ons nieuwe onderkomen? Bezoek ons op Spectrum 38 in Roosendaal.

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional presenteert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more

Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag! Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand.

read more