Een nieuw pand

In januari ging de schop in de grond en eindelijk is het zo ver: wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Roosendaal. De afgelopen maanden is er hard gewerkt door alle aannemers en ons team om deze droom te realiseren.

Vanaf nu zijn alle afdelingen verenigd onder één dak om optimaal samen te werken en verder te bouwen aan een duurzame toekomst. Binnen worden de laatste dozen uitgepakt en buiten wordt momenteel de ecologische tuin rondom het nieuwe pand aangelegd.

Ons magazijn is tijdelijk gesloten om alle producten van een nieuwe plek te voorzien. Vanaf 1 november worden er weer bestellingen verzonden. Uiteraard blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de verhuizing.

Benieuwd naar ons nieuwe onderkomen? Bezoek ons op Spectrum 38 in Roosendaal.

De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

read more

GaLaBau 2022

Van 14 t/m 17 september was De Wild aanwezig op GaLaBau in Nürnberg om onze merken GTM Professional en Silky te presenteren. GaLaBau is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor stedelijk groen en openbare ruimtes. Heb je ons gemist? Bekijk dan hier onze aftermovie en hopelijk zien we je op de volgende editie in 2024!

read more