Een nieuw pand

In januari ging de schop in de grond en eindelijk is het zo ver: wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Roosendaal. De afgelopen maanden is er hard gewerkt door alle aannemers en ons team om deze droom te realiseren.

Vanaf nu zijn alle afdelingen verenigd onder één dak om optimaal samen te werken en verder te bouwen aan een duurzame toekomst. Binnen worden de laatste dozen uitgepakt en buiten wordt momenteel de ecologische tuin rondom het nieuwe pand aangelegd.

Ons magazijn is tijdelijk gesloten om alle producten van een nieuwe plek te voorzien. Vanaf 1 november worden er weer bestellingen verzonden. Uiteraard blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de verhuizing.

Benieuwd naar ons nieuwe onderkomen? Bezoek ons op Spectrum 38 in Roosendaal.

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more

Product trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij veel dealers en internationale distributeurs mogen verwelkomen voor een (technische) training bij ons op locatie. Tijdens zo’n trainingsdag leren klanten alle ins en outs over onze houtversnipperaars of ons Japanse handsnoeigereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze merken vertegenwoordigt weet hoe deze producten veilig en correct gebruikt en onderhouden worden. Zo heeft iedere groenliefhebber het langst plezier van zijn of haar gereedschap!

read more