GaLaBau 2022

Van 14 t/m 17 september waren wij aanwezig op GaLaBau in Nürnberg om onze merken GTM Professional en Silky te presenteren. GaLaBau is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor stedelijk groen en openbare ruimtes. Heb je ons gemist? Bekijk dan hier onze aftermovie en hopelijk zien we je op de volgende editie in 2024!

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more

Product trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij veel dealers en internationale distributeurs mogen verwelkomen voor een (technische) training bij ons op locatie. Tijdens zo’n trainingsdag leren klanten alle ins en outs over onze houtversnipperaars of ons Japanse handsnoeigereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze merken vertegenwoordigt weet hoe deze producten veilig en correct gebruikt en onderhouden worden. Zo heeft iedere groenliefhebber het langst plezier van zijn of haar gereedschap!

read more