Wij bouwen aan onze toekomst

Sinds 1979 is ons familiebedrijf gevestigd in Roosendaal. Hier heeft de derde generatie De Wild het bedrijf op de mondiale kaart gezet. Door de jaren heen zijn we gegroeid van een nationaal distributeur tot exclusief importeur voor Europa en wereldwijde speler met een eigen fabriek in China.

Om logistiek en organisatorisch te optimaliseren bouwen wij nu een nieuw pand op een steenworp afstand van de huidige locatie. Zodoende kunnen wij onze groei voortzetten en zijn we voorbereid op een duurzame toekomst. De bouw in inmiddels in volle gang bezig!

Wij verwachten vanaf oktober 2022 werkzaam te zijn vanaf onze nieuw adres: Spectrum 38 in Roosendaal.

Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag! Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand.

read more

De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

read more