Compact en sterk gaan hand in hand

Met de introductie van de GTS750 heeft GTM Professional een gat gedicht tussen de kleinere GTS600 en de grote GTS900. Het assortiment bestaat inmiddels uit 10 verschillende modellen.

De nieuwe GTS750 heeft dezelfde compacte afmetingen als de GTS600, maar nog meer capaciteit dankzij een breder en zwaarder rotorsysteem. De houtversnipperaar is uitgerust met een sterke 9 pk Loncin motor en directe overbrenging naar het versnippersysteem.

Takken tot 7 cm worden automatisch naar binnen getrokken en moeiteloos versnipperd met een mooie kwaliteit houtsnipper als resultaat. Het is ook mogelijk om tegelijk bladeren en ander zacht materiaal in de machine te voeren, zodat tuinafval een nieuwe bestemming krijgt als mulch of compost.

Kijk voor meer informatie op www.gtmchippers.nl/gts750.

De ultieme snoeizaag

Silky introduceert de Zübat Ultimate, een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

read more

Product trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij veel dealers en internationale distributeurs mogen verwelkomen voor een (technische) training bij ons op locatie. Tijdens zo’n trainingsdag leren klanten alle ins en outs over onze houtversnipperaars of ons Japanse handsnoeigereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze merken vertegenwoordigt weet hoe deze producten veilig en correct gebruikt en onderhouden worden. Zo heeft iedere groenliefhebber het langst plezier van zijn of haar gereedschap!

read more