Lopen voor bomen

Een gezonde boswandeling en tegelijk bomen planten? Deze zomer organiseert Trees for All ‘De langste boswandeling van Nederland’. In deze actieweek plant de stichting 1 boom voor iedere 5 km die je loopt. Een mooi initiatief dat perfect aansluit bij onze missie, vonden we bij De Wild. Dus als bedrijfspartner van Trees for All, hebben we de wandelschoenen (en GTM Professional paraplu’s) gepakt om naar de nabijgelegen bossen van de Rucphense Heide te gaan.

Ondanks de regen hebben we vandaag 6 km afgelegd en daarmee 9 bomen gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen en een wandeling in de natuur, dat doet een mens alleen maar goed! Samen met alle sportieve deelnemers is die langste boswandeling van Nederland met vlag en wimpel gehaald. In totaal heeft de actie 3.208 bomen opgeleverd, een mooie bijdrage aan een groenere leefomgeving!

 

Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag! Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand.

read more

De Groene Sector 2023

Met meer dan 14.000 bezoekers is De Groene Sector hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche in Nederland. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig in de Evenementenhal van Hardenberg om nieuwe én bestaande klanten te ontmoeten.

read more