Lopen voor bomen

Een gezonde boswandeling en tegelijk bomen planten? Deze zomer organiseert Trees for All ‘De langste boswandeling van Nederland’. In deze actieweek plant de stichting 1 boom voor iedere 5 km die je loopt. Een mooi initiatief dat perfect aansluit bij onze missie, vonden we bij De Wild. Dus als bedrijfspartner van Trees for All, hebben we de wandelschoenen (en GTM Professional paraplu’s) gepakt om naar de nabijgelegen bossen van de Rucphense Heide te gaan.

Ondanks de regen hebben we vandaag 6 km afgelegd en daarmee 9 bomen gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen en een wandeling in de natuur, dat doet een mens alleen maar goed! Samen met alle sportieve deelnemers is die langste boswandeling van Nederland met vlag en wimpel gehaald. In totaal heeft de actie 3.208 bomen opgeleverd, een mooie bijdrage aan een groenere leefomgeving!

 

GaLaBau 2022

Van 14 t/m 17 september was De Wild aanwezig op GaLaBau in Nürnberg om onze merken GTM Professional en Silky te presenteren. GaLaBau is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor stedelijk groen en openbare ruimtes. Heb je ons gemist? Bekijk dan hier onze aftermovie en hopelijk zien we je op de volgende editie in 2024!

read more

Een nieuw ERP-systeem

Van buiten is het niet direct te zien, maar intern is er bij ons veel veranderd de afgelopen maanden. Net als de meeste ondernemingen maken wij gebruik van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning). Hierin worden allerlei bedrijfsprocessen bijgehouden, denk aan bestellingen, productinformatie en de boekhouding.

read more