Lopen voor bomen

Een gezonde boswandeling en tegelijk bomen planten? Deze zomer organiseert Trees for All ‘De langste boswandeling van Nederland’. In deze actieweek plant de stichting 1 boom voor iedere 5 km die je loopt. Een mooi initiatief dat perfect aansluit bij onze missie, vonden we bij De Wild. Dus als bedrijfspartner van Trees for All, hebben we de wandelschoenen (en GTM Professional paraplu’s) gepakt om naar de nabijgelegen bossen van de Rucphense Heide te gaan.

Ondanks de regen hebben we vandaag 6 km afgelegd en daarmee 9 bomen gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen en een wandeling in de natuur, dat doet een mens alleen maar goed! Samen met alle sportieve deelnemers is die langste boswandeling van Nederland met vlag en wimpel gehaald. In totaal heeft de actie 3.208 bomen opgeleverd, een mooie bijdrage aan een groenere leefomgeving!

 

Nieuwe rupsdumper

Deze lente zet GTM Professional een unieke dumper met hydraulisch kiepsysteem in de markt. De nieuwe GTRD500 is namelijk uitwisselbaar met onze rups aangedreven houtversnipperaars. Dat maakt het dus mogelijk om een 1300R of 1800R om te bouwen tot dumper én vice versa. De GTRD500 heeft een laadvermogen van 500 kg en is beschikbaar met Loncin of Honda motor.

read more

Samen buiten koken

Vandaag hebben we een gezellige én leerzame teambuilding beleefd. De outdoor specialisten van Siegurd Bushcraft & Survival waren bij De Wild op locatie voor een workshop buiten koken. Zo konden we met onze eigen producten vuur maken, gezamenlijk een maaltijd bereiden en uiteindelijk met z’n allen aan tafel. Even terug naar de basis, in de frisse buitenlucht samenwerken én samen genieten.

read more