Lopen voor bomen

Een gezonde boswandeling en tegelijk bomen planten? Deze zomer organiseert Trees for All ‘De langste boswandeling van Nederland’. In deze actieweek plant de stichting 1 boom voor iedere 5 km die je loopt. Een mooi initiatief dat perfect aansluit bij onze missie, vonden we bij De Wild. Dus als bedrijfspartner van Trees for All, hebben we de wandelschoenen (en GTM Professional paraplu’s) gepakt om naar de nabijgelegen bossen van de Rucphense Heide te gaan.

Ondanks de regen hebben we vandaag 6 km afgelegd en daarmee 9 bomen gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen en een wandeling in de natuur, dat doet een mens alleen maar goed! Samen met alle sportieve deelnemers is die langste boswandeling van Nederland met vlag en wimpel gehaald. In totaal heeft de actie 3.208 bomen opgeleverd, een mooie bijdrage aan een groenere leefomgeving!

 

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more