Lopen voor bomen

Een gezonde boswandeling en tegelijk bomen planten? Deze zomer organiseert Trees for All ‘De langste boswandeling van Nederland’. In deze actieweek plant de stichting 1 boom voor iedere 5 km die je loopt. Een mooi initiatief dat perfect aansluit bij onze missie, vonden we bij De Wild. Dus als bedrijfspartner van Trees for All, hebben we de wandelschoenen (en GTM Professional paraplu’s) gepakt om naar de nabijgelegen bossen van de Rucphense Heide te gaan.

Ondanks de regen hebben we vandaag 6 km afgelegd en daarmee 9 bomen gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen en een wandeling in de natuur, dat doet een mens alleen maar goed! Samen met alle sportieve deelnemers is die langste boswandeling van Nederland met vlag en wimpel gehaald. In totaal heeft de actie 3.208 bomen opgeleverd, een mooie bijdrage aan een groenere leefomgeving!

 

Buitenleven prijsuitreiking GTS900C

Eerder dit jaar organiseerden we samen met Buitenleven een wel erg bijzondere prijsvraag. Met het thema compost, maakten de deelnemers kans op een GTS900C compo versnipperaar t.w.v. €2.950. Een kans die je natuurlijk niet zomaar voorbij laat gaan! Met ruim 1500 inschrijvingen was de actie dan ook een groot succes. Toch kan er maar één de winnaar zijn…

read more

Nieuw: Silky Outback zagen

Silky heeft een geheel nieuwe lijn vouwzagen ontwikkeld, speciaal ontworpen voor de outdoor en jacht. De nieuwe Outback-serie omvat een Pocketboy, Gomboy Curve en Bigboy 2000.

read more